onsdag 29 december 2010

WEDNESDAY: BRACELETS

Bracelets from Acne's S/S 11 collection. I really need to get my hands on the one in silver. 

tisdag 28 december 2010

TUESDAY: STRIPES



I found this basic long sleeve tee from Filippa K yesterday on sale. I had made a promise to myself not to shop anything on this years sale, but one more tee won't hurt, and stripes works all year around.

måndag 27 december 2010

MONDAY: SICK

Jag var tvungen att gå hem idag då jag har gått och blivit sjuk. Har magknip, och legat likt en ostbåge i sängen. Stannade dock på Apoteket på väg hem och köpte några tabletter som jag blev tipsad om. Ska fortsätta min kväll i sängen och håller tummarna att detta är något som jag kan vila bort. Sämsta tajmingen någonsin. Suck!

I had to go home today from work because I'm feeling sick. It sucks to be sick, and it's the worst timing ever!

Shirt & pants from Acne.

söndag 26 december 2010

SUNDAY: HOLIDAYS

Toodles! Hoppas att ni haft en trevlig jul. Det har jag, dock så blev det ingen långledighet (1,5 dag för att vara exakt), men får väl glädjas åt det lilla. Denna kväll spenderar jag i soffan med dubbla filtar. Har frusit hela dagen och oroar mig för att jag håller på att bli sjuk (peppar, peppar), det sista jag har tid och lust med.

tisdag 21 december 2010

TUESDAY: LAGOM S/S 11



Den vårkollektion som hittills gett mig mest cravings är Lagoms. Här är bilder från deras lookbook, svenske modellen Texas Olsson är det som står framför kameran. Den tomatröda jackan, den mönstrade jackan och den vinröda kavajen MÅSTE jag ha i vår. Äh, jag tar rubbet om jag får. Hot stuff!

I'm loving the S/S 11 collection from the Swedish brand Lagom


TUESDAY: ART FOR THE FEET

I vår är jag återigen sugen på att stoppa mina fötter i ett par loafers. Drömmen vore dessa påfågelvarianterna från Haider Ackermann. Som små konstverk för fötterna, men priset på 900 Euro gör att jag nog får tänka om. Damn!

I'm obsessed with these peacock loafers from Haider Ackermann. It's like art for the feet, but I'm not too obsessed with the price of 900 Euros. Damn!

TUESDAY: CLEANING & MARINA

Idag har jag en städdag. Köket är avklarat och det är dags för badrummet. Eftersom det är urkallt ute så stannar jag hellre inne och städar. Men, det går ju alltid att göra städningen roligare med musik. På hög volym föredrar jag den, när jag står där och putsar och skrubbar. Just nu spelar jag Marina and the Diamonds debutskiva. Catchy, måste jag faktiskt medge.

Since it's too cold for doing anything outside today, I'm staying in cleaning while listening to Marina and the Diamonds. Catchy, I must say.





måndag 20 december 2010

MONDAY: BLOG BREAK

Jag har tagit en liten bloggpaus de senaste dagarna. Det behövdes eftersom det har varit sjukt mycket att göra och dagarna har gått i hundraåttio. Nu är det bara några dagar kvar till julafton och då får jag andas ut, i alla fall i en dag eller två.

I had a blog break the last days, but I''m back now.

onsdag 15 december 2010

WEDNESDAY: NIGHT MUSIC

WEDNESDAY: SHIRT

Hello my sweets!

Just nu när det snart är jul, jag har tusen saker att göra och med utomhustemperaturer som inte direkt är tropiska, så har jag noll inspiration till att klä mig på morgonen. Det enda jag vill är att bara dra på mig de skönaste jag äger och har. Jag har liksom gått i ett tråkighets-ide, och kommer nog inte krypa fram förrän i mars. Jag köpte i alla fall den här skjortan idag från Acne. Super comfy är den, och säger samtidigt rätt mycket om hur jag känner mig just nu: Slapp, stor och inrutad.

New shirt from Acne

måndag 13 december 2010

söndag 12 december 2010

SUNDAY: THIS WEEKEND

Denna helg har jag: 
Jobbat i dagarna två, haft en helkväll ute i fredags, en filmkväll igår, och ikväll ska jag fortsätta på den banan och ska nu hänga i soffan framför Beck.
Vintage jacket, t-shirt from H&M, pants from Acne, shoes  from Dr. Martens and a scarves from Acne

fredag 10 december 2010

FRIDAY: CHEERS


Fredag återigen. Ska släpa min bakdel till jobbet nu, men det gör inte så mycket, ty solen skiner (typ litegrann iaf) och jag är på ett sånt fredagshumör. Detta är dagens anthem:


torsdag 9 december 2010

THURSDAY: GOD BLESS THE HOODIE

Vissa mornar när man kliver upp och har ingen fantasi över what to wear. De dagarna tackar jag huvtröjan. Den här morgonen var en sådan. God bless the hoodie!
Hoodie: Acne, t-shirt:Att, trousers: Hope, shoes: Nike.

tisdag 7 december 2010

TUESDAY: PONCHO

Mitt bästa köp denna hösten måste nog vara denna poncho från Zara. Jag använder den typ jämt, under jackan för extra värme om det är kallt, som en stor halsduk om det blåser eller i soffan som en filt. 
Nu ska jag ta och bege mig ut i kylan. Självklart med min P to the oncho!

I love my poncho and my poncho loves me.

måndag 6 december 2010

MONDAY: CALL YOUR GIRLFRIEND

Detta är låten som spelas flitigast hos mig just nu:



Går och jobbar nu så vi hörs sen. Ha en fab måndag!

söndag 5 december 2010

SUNDAY: TOM


Hej!
Förlåt för mitt dåliga bloggande, men jag tog en liten bloggsemester i helgen. 

Jag ville bara tipsa om Franska Vouge's December/Januarinummer, där ingen mindre än Tom Ford fått bestämma innehållet. Kan det bli något annat än succé?

torsdag 2 december 2010

THURSDAY: YESTERDAYS OUTFIT

Igår: Mingel på by Barda, Muséet, Vassa Eggen och East. Idag: Tröttare än tröttast.

T-shirt and shearling boots: Acne, Jeans and hat: The Local Firm, bag: Marc by Marc Jacobs.